OM OSS

Örby Pizzeria

Det var Alpay Görgülüs pappa som startade Örby Pizzeria 1990. Åtta år senare tog Alpay över restaurangen och i nitton år har nu pizzerian varit ett populärt matställe för alla som bor i området. Restaurangen har specialiserat sig på pizzor och kebabrätter och kunderna kan beställa specialpizzor som de själva komponerar. En av de mest populära pizzorna är den som är uppkallad efter ägaren, pizza nr 50 Alpay. – Den är verkligen värd att prova om du inte gjort det förr, säger Alpay. Pizzerian serverar alltid fräsch och välsmakande mat i många olika varianter som passar alla smaker. Hit kommer kunder i alla åldrar från många olika platser för både lunch och middag. Vardagar & helger är det öppet till 21. För att hålla en hög servicenivå arbetar här fyra personer. Stämningen är genuint trevlig och här är det lätt att trivas. – Vi har många stamkunder som kommit i många år, säger Alpay. Inredningen på Örby Pizzeria är verkligen inte vad man förväntar sig. Här kan man sjunka ner i sköna fåtöljer bredvid ett vackert akvarium och se på levande ljus. – Kunderna blir lugna och kan slappna av och släppa stressen. Hit ska de kunna komma för att må bra och ha det trevligt en stund, säger Alpay.